Returformular klik her
Returpotal/Pakkelabel Klik her

Returnering

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@smartkontakten.dk hvortil du modtager et retur/rma nummer der påfyldes returformularen.

Vi modtager kun retur/rma sendt med GLS

 

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Smartkontakten.dk at vurdere varens stand.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Smartkontakten.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Smartkontakten.dk dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
Skulle det mod forventning, vise sig at produktet ikke er behæftet med fejl, forbeholder smartkontakten.dk sig retten til at opkræve og eller fratrække omkostningerne for returforsendelsen, i et eventuelt krediteringsbeløb.

Returformular kan findes her

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Smartkontakten.dk

Bemærk, at der ydes 12 måneders reklamationsret til erhvervskunder.

 

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav, eller andet fragtfirma end GLS.